OM FIEMARIA

Mad er min store passion, og jeg elsker at bruge tid på at lave det samt at overraske mine nærmeste med resultatet. Jeg har længe manglet et sted at samle mine opskrifter, på en anderledes måde end bare en “skriveblok” eller SoMe og det var sådan at denne madblog kom til. 

Mit navn er Fiemaria og jeg er født i 1994. Jeg bor i Odense på dejlige Fyn, sammen med min kæreste og vores hund Olly. Da jeg var lille drømte jeg om at blive kok og have min egen restaurant. Den drøm har ændret sig utallige gange siden men denne madblog vil blive en lille bid af min madpassion, som jeg glæder mig til at dele med jer andre.

JEG LAVER DET HELE SELV

Det tager tid at lave mad, og skrive det ned, så jeg beklager hvis der er et par stavefejl undervejs. Men finder du noget underligt på din vej eller noget mindre læseligt så tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen!

Billederne på bloggen her er alle mine og jeg ejer rettighederne til dem. 

DEL DIN MAD PÅ INSTAGRAM

Del endelig dine billeder når du laver en af mine opskrifter på instagram og tag @fiemariasmadblog – så deler jeg dine flotte billede!

HJEMMELAVEDE OPSKRIFTER

Jeg deler ud af mine egne personlige opskrifter og livretter med tips og tricks undervejs på en overskuelig og letlæselig måde!

AFTENSMAD TIL HELE FAMILIEN

Mange af mine opskrifter er hurtige og nemme at lave, så selv de mindste kan være med. Madlavning er sjovt for alle!